ВЕТСЕРВИЗ ООД, гр. Плевен, ул. Бяло море 19, BG824103907, vetserviz@abv.bg

 

СКЛАД

гр. Плевен
ж.к. Сторгозия 77
064 / 608 806
0894 461 668

КЛИНИКА

гр. Плевен
ул. Бяло море 19
064 / 801 187
0894 362 805
0896 846 629
0896 706 236
 
Въведете кода:
       
Kaprizz - Естествен и ламиниран паркет, интериорни и блиндирани врати, щори

СПЕШНИ СЛУЧАИ

064/ 801 187

Понеделник - Събота

клиника

гр. плевен, ул. бяло море19

064/ 801 187

СКЛАД

гр. плевен, ж.к. сторгозия 77

064/ 608 806; 0894 461 668

Общи условия   Политика на поверителност   © 1992-2017 Ветсервиз ООД. Всички права запазени.
уеб дизайн уеб дизайн etrix WebDesignBG
  НАЧАЛОЗА НАСПРОИЗВОДИТЕЛИПРОДУКТИКЛИНИКАКОНТАКТИ