Provet
Provet Продуктова гама

Водещата гръцка компания в областта на производството, търговията и дистрибуцията на ветеринарни лекарствени продукти за добитък и дребни животни, хранителни продукти за добитък и домашни храни и аксесоари за домашни любимци.
От 1973 г., благодарение на способността си да управлява ефективно своите ресурси и ноу-хау, компанията непрекъснато се развива като референтна точка за ветеринарния лекар, производителя и търговеца на специализирания канал за дистрибуция.
Благодарение на надеждността и приемането на компанията от търговията, компанията е предоставила лоста за вземане на решение за надхвърляне на националните граници и изнасяне на продуктите си в чужбина.
Ръководен от ориентираността към клиента манталитет, както и съсредоточаването си върху постигането на възможно най-добрата грижа и благосъстояние на животните, PROVET днес има повече от 100 регистрирани търговски марки и изнася продукти в повече от 30 страни по света.

Interchemie
Interchemie Продуктова гама

Interchemie werken "De Adelaar" B.V. е основана на 19 януари 1979 г. в Кастелий, Холандия. От скромното си начало в Холандия, Интерхимиъс вече доставя партньори по цял свят с ветеринарни продукти, включително ветеринарни лекарства, фуражни добавки и дезинфектанти. Ние предлагаме нашите продукти на внимателно подбрани дистрибутори в цял свят в Европа, Азия, Африка, Южна Америка и Близкия Изток. Interchemie произвежда съгласно насоките за GMP и GMP +.

Merial
Merial Продуктова гама

С поглед към променящите се глобални проблеми, които задвижват нашия сектор, вниманието ни се съсредоточава преди всичко върху един критичен въпрос: От какво се нуждае светът от компания за здравето на животните?

Рихтер Фарма
Рихтер Фарма Продуктова гама

Официален вносител на храни за кучета HAPPY DOG, храни за котки HAPPY CAT, козметика за домашни животни HERY, продукти за коне EQUIPUR и ветеринарни продукти.

Elanco
Elanco Продуктова гама

Нашата мисия: Ние предоставяме на тези, които отглеждат и се грижат за животните, с изчерпателен набор от продукти за здравето на животните и услуги за знания, които им дават възможност да се справят с глобалните предизвикателства на един разнообразен и променящ се свят.

Нашата визия: обогатяване на живота на храната и спътниците.

Ceva
Ceva Продуктова гама

В момента 75% от всички нови човешки инфекциозни заболявания са с произход от животни или птици. Тези заболявания или т.нар. зоонози, като птичият грип, бруцелозата и Q-треската ни карат да търсим ефикасни решения срещу тях. Затова нашата ангажираност се простира отвъд здравето на животните и хуманното отношение към тях и се илюстрира от слогана ‘Together, beyond animal health’.

Ние работим с редица благотворителни и социални програми по света - навсякъде, където нашите продукти и ноу-хау могат да помогнат и с всякакви партньори. От Уганда, където работим с дребните собственици на добитък и докторите за изкореняване на сънната болест до Великобритания и САЩ, където Сева осигурява феромонни каишки Adaptil® (кучешки успокояващ феромон) с цел намаляване на стреса за кучетата в приютите и в новите им домове.

Ние сме наистина глобална компания - присъстваме пряко в 42 страни, а работим в повече от 110; имаме 13 изследователски и развойни центрове, 21 производствени площадки и повече от 3500 служители по целия свят.

 

12345
Kaprizz - Естествен и ламиниран паркет, интериорни и блиндирани врати, щори

СПЕШНИ СЛУЧАИ

064/ 801 187

Понеделник - Събота

клиника

гр. плевен, ул. бяло море19

064/ 801 187

СКЛАД

гр. плевен, ж.к. сторгозия 77

064/ 608 806; 0894 461 668

Общи условия   Политика на поверителност   © 1992-2017 Ветсервиз ООД. Всички права запазени.
уеб дизайн уеб дизайн etrix WebDesignBG
  НАЧАЛОЗА НАСПРОИЗВОДИТЕЛИПРОДУКТИКЛИНИКАКОНТАКТИ